Over mij

Wat leuk dat je iets meer over mij te weten wilt komen!

 

Mijn naam is Christa Nieuwenhuizen en ik ben het gezicht achter ZuiderC Kliniek. Ik heb een passie voor het helpen van vrouwen bij het stijlvol en zelfverzekerd ouder worden, door met behulp van botox, fillers en huidverbeterende behandelingen te streven naar duurzame en natuurlijke resultaten.

 

Ooit begon ik als huisarts, maar vijf jaar geleden maakte ik de switch naar cosmetisch arts. Als huisarts zag ik veel vrouwen worstelen met huidproblemen en het verouderen van de huid maar ik had nooit echt de tijd om daar de aandacht aan te besteden die het verdiende. Hiernaast weet ik uit eigen ervaring hoe lastig en frustrerend het kan zijn om te dealen met een onrustige huid. Als moeder van twee kinderen weet ik als geen ander dat het slaapgebrek en de hectiek die een gezin met zich meebrengt ervoor kan zorgen dat je soms niet blij wordt van de reflectie die je ziet in de spiegel. Wallen, een doffe en onrustige huid. Een frons die ineens blijft staan? Geloof me, ik weet er alles van!

 

Daarom wil ik vrouwen graag helpen om zich weer zelfverzekerd te voelen in hun eigen huid. Door mijn medische achtergrond, mijn passie voor esthetiek en als ervaringsdeskundige ben ik in staat om mijn patiënten een persoonlijke benadering te bieden en hen te helpen om hun schoonheid op een natuurlijke manier te verbeteren.

.

Ik geloof er sterk in dat schoonheid in allerlei vormen bestaat, en dat is waarom ik me richt op duurzame en natuurlijke resultaten. Ik wil dat mijn patiënten zich goed voelen over zichzelf, niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst. Daarom werk ik samen met mijn patiënten om de beste behandelingen te kiezen die passen bij hun individuele behoeften en wensen.

 

Je blijft wie je bent maar dan de beste versie!

 

Wat mij echt drijft, is het gevoel dat ik krijg wanneer ik een patiënt zie die weer zelfverzekerd en stralend naar buiten loopt na een behandeling. Het is zo'n geweldig gevoel om te weten dat ik iemand heb geholpen om zich beter te voelen over zichzelf en hun uiterlijk.

 

Dus als je op zoek bent naar een cosmetisch arts die je kan helpen om je beste zelf te zijn, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en samen te werken om jouw schoonheid op een duurzame en natuurlijke manier te verbeteren!

 

Kom je kennis maken?

Christa Nieuwenhuizen is cosmetisch arts KNMG en huisarts (niet-praktiserend). Ze is BIG-geregistreerd arts onder nummer 19912589001 en lid van de NVCG ( Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) .

Contact

ZuiderC Kliniek

Voorhaven 141

1135 BP Edam

06-38216600 

info@zuiderckliniek.nl