Viscoderm Hydrobooster

Ontdek de Viscoderm Hydrobooster: de nieuwste innovatie op het gebied van huidverjonging en hydratatie! Deze revolutionaire behandeling biedt een veilige en effectieve manier om de huid te hydrateren en de tekenen van veroudering te verminderen.

 De Viscoderm Hydrobooster maakt gebruik van hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid dat helpt bij het vasthouden van vocht. Door middel van micro-injecties wordt het hyaluronzuur in de huid gebracht, waar het direct zijn werk kan doen. Dit zorgt voor een diepe hydratatie en vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

 

De behandeling is snel en gemakkelijk en kan in slechts enkele minuten worden uitgevoerd. Het is vrijwel pijnloos en er is geen hersteltijd nodig, zodat u direct weer verder kunt met uw dagelijkse activiteiten. Na de behandeling zult u direct resultaat zien: uw huid is gladder, voller en stralender.

 

De Viscoderm Hydrobooster is geschikt voor alle huidtypen en kan worden gebruikt om verschillende delen van het gezicht te behandelen, zoals de wangen, lippen, ogen en het voorhoofd. Het resultaat van de behandeling is langdurig en kan tot wel zes maanden aanhouden.

Contact

ZuiderC Kliniek

Voorhaven 141

1135 BP Edam

06-38216600 

info@zuiderckliniek.nl