Fillers

Rimpels, plooien en lijntjes kunnen verzacht worden met een zogenaamde filler. Een filler is een vulmiddel op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid, het geeft de huid zijn stevigheid en zorgt voor hydratatie van de huid.

 

Wanneer we ouder worden neemt de kwaliteit en hoeveelheid van ons eigen hyaluronzuur af waardoor de huid slapper wordt en rimpeltjes ontstaan.

 

Omdat fillers dus gebaseerd zijn op het lichaamseigen hyaluronzuur dat is de kans op allergische reacties heel klein en zal het hyaluronzuur ook weer volledig worden afgebroken. Dit betekent dat u gemiddeld zo’n 9 tot 12 maanden plezier van uw filler heeft.

 

Lippen

Tijdens het verouderingsproces kunnen de lippen volume verliezen. Hierdoor worden de lippen smaller en vallen meer naar binnen. Ook kunnen er lijntjes rond de lippen ontstaan de zogenaamde rokers- of lipsticklijntjes. Er zijn ook mensen die van nature op jongere leeftijd al smallere lippen hebben. Dit geeft vaak een strenge of harde uitstraling.

 

Lippen kunnen heel mooi opgevuld worden met een filler. Dit kan heel subtiel met een natuurlijk resultaat.

Jukbeen/wangen

Naarmate we ouder worden verliezen de wangen volume maar ook door flink afvallen of zware emotionele periodes of van nature. Dit volumeverlies geeft een vermoeide en verouderde uitstraling.

 

De jukbeenderen en wangen kunnen met behulp van een filler weer meer volume krijgen waardoor de fijne lijntjes en diepere plooien verzachten. Dit geeft een jeugdige en frisse uitstraling.

Neuslippenplooi

De neuslippenplooi loopt van de neusvleugel tot aan de mondhoek. Als deze plooi dieper wordt draagt dit bij aan een vermoeide en sombere uitstraling. Het vullen van deze plooi met filler verzacht de lijn en geeft een vriendelijker en frissere uitstraling.

 

Vaak is het mooi om deze behandeling te combineren met volume herstel van de jukbeenderen. De arts kan dit effect laten zien.

Marionetlijnen

Dit zijn de lijnen die van de mondhoek richting de onderkaak/kin lopen. Diepe marionetlijnen kunnen een sombere en droevige uitstraling geven.

 

Je kunt deze plooien heel goed lokaal verzachten met een filler waardoor je een vriendelijkere uitstraling krijgt.


Contact

ZuiderC Kliniek

Voorhaven 141

1135 BP Edam

06-38216600 

info@zuiderckliniek.nl